10 päeva! 👏

Kõige tähtsamaks pean tänuavaldust. Mul on nii hea meel, et Fitlapi lehel on inimesi, kes päriselt neid blogipostitusi loevad. Ja mitte ainult – räägivad ka kaasa ja annavad nõu. Olen teilt nii mõndagi uut õppinud – aitäh!

Astusin huvipärast täna kaalule. Olen 10 päevaga (või noh, tegelikult üheksa, arvestades, et hommikul kaalusin) kaotanud JUBA -3.3 kg. Mõõdulint ei näita, et vöö kahanenud oleks (ja olgem ausad, see kõht on minu kõikse suurem õudusunenägu!), küll aga käsivars ja rind kahanevad koos kaalunumbriga. Aga peamine on vist see, et kui ma vaatan peeglisse, siis tunnen ma end iga päevaga, mil trenni teen, aina paremini! Oma vahe-eesmärgi graafikul jooksen kilogrammi joone eest ära igatahes. Lisaks sellele rõõmu-uudisele tundsin täna rahulolu oma menüü osas. Tänu Fitlapile on minu menüü muutunud nii palju mitmekesisemaks (loodetavasti ka maitsvamaks teiste jaoks!). Näiteks eile avastasime enda jaoks sooja einevõileiva. Esimene mõte oli seekord isegi endal, et kuidas sellise toiduga kilosid kaotatakse?! Täna tegin kahe juustu pastat, asendades tomati ja seened ainult paprikaga. Väga maitsev! Teinekordki! Nii ma siis sööngi siin sooja võileiba ja pastat ning vaatan kuidas kilod lähevad. Ja mõtlen, et miks need teised tatart ja tomatit söövad?!? (Minu helged mälestused viimasest toitumiskavast, millega enne Fitlapi kokku puutusin).

Trenni osas olen jõudnud edukalt täieliku algaja jooksja 2 nädala lõpupoolele. Mõnus on kogeda, kuidas jaks (ja kiirus) järk-järgult kasvavad iga päevaga. Olen oma jooksupisikuga nakatanud ka oma abikaasa, kes eile esimest korda jooksma läks ning minu pisitütar ütleb igal õhtul, mind uksest välja saates, et kui tema suuremaks saab, siis tema saab ka emmega trenni minna. Ootan seda aega huviga, kui saan talle ka trenniriided kinkida ja endaga kaasa võtta.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s