10 pĂ€eva! 👏

KĂ”ige tĂ€htsamaks pean tĂ€nuavaldust. Mul on nii hea meel, et Fitlapi lehel on inimesi, kes pĂ€riselt neid blogipostitusi loevad. Ja mitte ainult – rÀÀgivad ka kaasa ja annavad nĂ”u. Olen teilt nii mĂ”ndagi uut Ă”ppinud – aitĂ€h!

Astusin huvipĂ€rast tĂ€na kaalule. Olen 10 pĂ€evaga (vĂ”i noh, tegelikult ĂŒheksa, arvestades, et hommikul kaalusin) kaotanud JUBA -3.3 kg. MÔÔdulint ei nĂ€ita, et vöö kahanenud oleks (ja olgem ausad, see kĂ”ht on minu kĂ”ikse suurem Ă”udusunenĂ€gu!), kĂŒll aga kĂ€sivars ja rind kahanevad koos kaalunumbriga. Aga peamine on vist see, et kui ma vaatan peeglisse, siis tunnen ma end iga pĂ€evaga, mil trenni teen, aina paremini! Oma vahe-eesmĂ€rgi graafikul jooksen kilogrammi joone eest Ă€ra igatahes. Lisaks sellele rÔÔmu-uudisele tundsin tĂ€na rahulolu oma menĂŒĂŒ osas. TĂ€nu Fitlapile on minu menĂŒĂŒ muutunud nii palju mitmekesisemaks (loodetavasti ka maitsvamaks teiste jaoks!). NĂ€iteks eile avastasime enda jaoks sooja einevĂ”ileiva. Esimene mĂ”te oli seekord isegi endal, et kuidas sellise toiduga kilosid kaotatakse?! TĂ€na tegin kahe juustu pastat, asendades tomati ja seened ainult paprikaga. VĂ€ga maitsev! Teinekordki! Nii ma siis sööngi siin sooja vĂ”ileiba ja pastat ning vaatan kuidas kilod lĂ€hevad. Ja mĂ”tlen, et miks need teised tatart ja tomatit söövad?!? (Minu helged mĂ€lestused viimasest toitumiskavast, millega enne Fitlapi kokku puutusin).

Trenni osas olen jĂ”udnud edukalt tĂ€ieliku algaja jooksja 2 nĂ€dala lĂ”pupoolele. MĂ”nus on kogeda, kuidas jaks (ja kiirus) jĂ€rk-jĂ€rgult kasvavad iga pĂ€evaga. Olen oma jooksupisikuga nakatanud ka oma abikaasa, kes eile esimest korda jooksma lĂ€ks ning minu pisitĂŒtar ĂŒtleb igal Ă”htul, mind uksest vĂ€lja saates, et kui tema suuremaks saab, siis tema saab ka emmega trenni minna. Ootan seda aega huviga, kui saan talle ka trenniriided kinkida ja endaga kaasa vĂ”tta.

Lisa kommentaar

TÀida nÔutavad vÀljad vÔi kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi vĂ€lja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi vĂ€lja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi vĂ€lja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi vĂ€lja /  Muuda )

Connecting to %s