Hüvasti, toitumiskava ja jooksmine!

Niisiis. Kui ma eile jooksmas olin, siis umbes 20. minutil tundsin, et kurat, täna poleks pidanud tulema. Tänane hommik. Enesetunne sandim kui eelmised neli päeva kokku. Olen ametlikult (muu hulgas) ka palavikus, mistõttu tuleb kuulata targemaid ja mitte jooksmas käia ning süüa seda, mille järgi keha ja mõistus karjuvad. Nii ma umbes täna teinud olengi. Hommiku pidasin veel hästi vastu ja lõunaks haarasin juba grillitud seakoodi ja kodujuustu järele. Suht varsti läks sellele järele ka üks maitsestamata jogurti-ploomimahla-banaani-mango-kookose smuuti. Ahjaa, siis sõin ära ka need neli täisterakaerahelbeküpsist, mille ma ühel päeval küpsetasin (neljaviljaküpsiste retsepti järgi). Enesetunne ütleb, et ma pole veel lõpetanud ja keeran endale veel ühe smuuti kokku eilse porgandi-kohupiimakoogi kõrvale. Mis meenutab mulle – ärge mitte kunagi lubage mul seda enam riisijahuga teha, ma kahtlustan, et see sai maitses määravaks.

Varsti pean ilmselt tööle naasma ja see tekitab hirmumõtteid selle osas, kas ma ikka suudan enda elu planeerida nii, et teen toidud tööle kaasa. Teine võimalus on toituda valgubatoonidest ja profeel jogurtitest, aga tõenäoliselt on see suht näljastreik, kui iga päev linnu kombel nokkida. Tuleb välja otsida need retseptid, mida lihtne mitmekordistada, aga samas hiljem ka tagasi portsudeks jagada.. Üks selline retsept, mis mulle ka väga maitseb, on näiteks riis hakklihaga. Ja chilli con carne ka! Kui Sul on mulle veel retseptisoovitusi, siis ootan põnevusega!

Trenni osas olen ma ikka veel nõutu, kas kõndimist on aus siinkohal trenniks nimetada või mitte. Mis Sina arvad? Eile hommikul ma veensin oma 2-aastast endaga koos fitlapi treeningut kaasa tegema kodus. Igakord kui oli uus harjutus, siis tuli katsetas, aga püsivust minuga koos 20 minutit higistada tal veel (kahjuks) pole. Ja seetõttu ma mõnel päeval näen tõsist vaeva ja korraldan logistikat, et see trenniaeg kuskilt näpistada. Kõnnin ma iga päev, seegi positiivne!

Sellised lood siis siinpool sood! Parem oleks, et tervis tuleks ja trennikirg jälle põleks!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s