Kui Su keha on Sinust 16 aastat vanem..

Eile kirjutas Lovisa sellest, et Apothekas on võimalik märtsikuus enda kehakoostist tasuta määrata. Noh, tegelikult väljaspool märtsi maksab see vaid 2-4 eurot, nii et kulutus poleks ka suur, aga ma lihtsalt polnud sellest isegi kuulnud. Aga kohe, kui teada sain, panin end kirja ja juba täna hommikul käisingi seal ära. Minu jaoks see käik nii positiivne polnud, kui eelneva postitaja jaoks. Sain teada, et minu keha on 16 aastat vanem kui mina ise. See andis veelkord kinnitust, et elumuutus, mida 5 nädalat tagasi algatasin, on väga vajalik! Nagu keegi oleks mulle öelnud, et Sul on umbes ainult 20 aastat veel elada jäänud.. prr.

Midagi on selles kehakoostises head ka. Näiteks see, et minu luustik on piisavalt tugev ja organite vaheline rasv on normis. See tähendab, et minust võib sale ja sportlik naine saada küll! Probleem on üldkeharasvaga, mis on liiga kõrge. Selge see, olen ju täitsa ülekaaluski hetkel. Ilmselt targemad tabavad isegi ära, et me kõik oleme Fitlapiga algselt mingil põhjusel liitunud.. minu elustiilimuutusest on möödas 5 nädalat, seega ei tasugi veel oodata, et kõik on täiuslik. Küll aga hakkan ma nüüd neid kehakoostise infolehti iga paari kuu tagant endale koguma, et võrrelda, kuidas ajaga asjad muutuvad.

Täna hommikul kaalule astudes oli numbriks 72.1 ja sentimeetreidki on taas vähemaks jäänud, seega areng on nähtav. Viie nädalaga on kadunud 4.9 kilo ja 33 cm.

Milline oleks minu kehakoostise infoleht olnud siis, kui ma oleksin 5 nädalat tagasi sinna läinud? Olles 4.9 kg raskem ja 33 cm suurem? Jube mõelda!

Minu Fitbiti võruke saatis mulle ka kokkuvõtte minu eelmisest nädalast. Olen olnud tubli ja võin endale pai teha küll!

Tähendab. Ma arvan, et minu selle postituse sõnum on “Hooli endast!”. Su keha on Sinu kõige vajalikum tööriist ja see vajab hoolitsust. Minu eesmärk on nüüd saada mu keha vähemalt minuvanuseks, et mitte öelda nooremaks. Minu vaheeesmärgi saavutamiseni on aega umbes 7 nädalat ja Fitlapi sõnul, kui ma tubli olen, peaks minu kaal selleks ajaks olema 66. Pöidlad pihku!

PS. Ma õppisin nüüd piltide postitamise ära, nagu näete! Täiskäigul edasi!

Nüüd aga – mine SIIA lehele ja pane endale kehakoostise määramise aeg kirja! See on hea info, mida enda kohta teada.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s