Eksperiment: COOP VS Selver

Enda põhitõdedele vahepalaks ma kohe pean jagama teiega enda tänast eksperimenti. Nimelt ma olen alati tellinud kaupa Selverist. Mulle meeldib, et nad toovad värsket kaupa ja viimasel ajal on isegi mingi promokingitus kaasas olnud. Ühel korral on juhtunud, et kaup oli viga saanud, aga see vahetati sama kiiresti ümber ka. Teisisõnu – olen igati rahule jäänud!

Naabrinaine aga tellib COOPist ja täna siis jalutuskäigul arutasime, et tema meelest Selver palju kallim. Ma ei osanud tolle peale midagi kosta – olen natuke rohkem nagu harjumuste ori selle kohalt ja ei ole nii väga süvenenud. Nii ma siis olin täna jälle Selverist tellimas, ostukorv juba koos ja valmis maksma. Otsustasin, et panen nii sarnase ostukorvi kui saab kokku ka Coopis.

Enne, kui Sa edasi loed, arva, kumb on soodsam ja kirjuta mulle kommentaarides ausalt, mida arvasid!

Ma olen tegelikult varem ka kuulnud kommentaare, et Selver on marukallis pood. Eks kõige odavam oleks muidugi kõikide kampaanialehtede läbikammimine ja pakkumiste välja lõikamine ja siis erinevatest poodidest oma ostukorv kokku panna. Arvestades, et ma tellin lausa kauba KODUUKSEST SISSE, siis te ilmselt mõistate, et mul pole aega lendlehtede ja käsitöö jaoks. Samuti, kuna mitmed poed minu kodust pigem kaugel on, siis ma ei ole kindel, et neisse sõiduga ma üldse midagi kokkuvõtteks võita võiks. Aga mine Sa tea! Kellele ema, kellele tütar – igaühele oma! Seega, mina otsustasin antud juhul võrrelda vähemalt neid kahte. Mõlema poe kaupa veab kodudesse üldse Omniva, seega, onude näod on ikka samad! Ja kui võrdlus olemas, siis saab (kui saab!) vähemalt naabrinaisele öelda: SÄH, SULLE!  (nali, mul on tegelikult päriselt ka ühed maailma imelisemad naabrid!)

Aga – oma silm on kuningas, seega:

 

Suitsetatud kanafileed ei olnud üldse COOPis mitte mingil kujul. Sellest ka toodete arvu vahe ostukorvis.

Aga selgelt otsustan täna jätkuvalt Selveri kasuks. Vahe on 13 eurot ja 45 senti (COOP says: “Palju õnne, transport on Sulle tasuta!”). Kuna Selver toob samamoodi alates 40 eurost tasuta kauba koju, siis ma ei tunne südames, et Coopi transport tasuta oleks. Pigem tunnen, nagu see maksaks 13 eurot ja 45 senti.

“Teie tellimus on vastu võetud.” Head ööd, homme kell 12-14 vahemikus saab SÜÜA! yes (Võib-olla Fitlap tahab&saab siiski oma toite ka Selveris müüma hakata? Mitte, et mul nende valmistoitude järele otsene vajadus oleks. Lihtsalt uitmõte!) Enda tarbeks teen kindlasti ka korduseksperimente.

UPDATE (29.03): Järgneval kahel korral on võitjaks osutunud COOP, esimesel korral 2 euroga ja teisel korral 4 euroga. Esimesel korral sain vastutasuks katkise jogurtipaki ja teisel korral neli mädanenud kiivit. Annan neile kolmanda võimaluse veel, kui nad peaks soodsamaks osutuma, aga praeguses olukorras tunnen, et need mõned eurot pole seda kvaliteedikadu väärt.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s