Mängi minuga!

Enda ühes postituses rääkisin Jaak Roosaare raamatust saadud ideest panna kirja oma eesmärgid. Mulle endale meeldis seda teha ja see postitus sai ka head tagasisidet, seega, kuna mul on varuks veel üks meetod, siis kutsun Sind endaga jälle “mängima”. Olen pidanud seda mängima erinevatel koosviibimistel väärtustega ja iseloomuomadustega ja kõige muuga. Sedakorda otsustasin mängida teemaga, mida ma varem sel meetodil puudutanud pole.

Hoiatan, see mäng tekitab kindlasti Sinus segadust ja mõtteid, aga mõtlemine on hea. Palun mängi nii, et Sa teed kõik sammud järjest ja ei piilu edasi. 

1. Võta viis väikest paberit. Kirjuta igaühele neist üks asi, mis on Sulle elus oluline.

2. Nagu ikka, meil kellelgi ei ole ressursse lõputult. Selleks, et mahuks üks, tuleb loobuda teisest. Vali viiest üks, kortsuta see paber ja viska see ära. Tagasi Sa seda enam ei saa.

3. Tee sama veelkord. Loobu ühest olulisest.

4. Ja veelkord.

5. Sul on alles veel kaks endale olulist asja. Saad need endale alles jätta. Küllap juba teises punktis seadsid Sa nad enda jaoks mingisse teatud pingeritta, mis oli kõige raskem samm. Need, kes seda tegid, teavad juba, kumb kahest neile tegelikult kõige olulisem on. Teised saavad selle ka enda jaoks selgeks mõelda.

Minu lõpptulemus mind ei üllata. See juba on ükskord nii, et pere eest lähed läbi tule ja vee, ükskõik MIS. Erand kinnitab reeglit. Küll aga üllatab mind seesama pingerida.. oh, well, eks see olegi mõttekoht, mida sellest mängust saama pidin!

Ja tegelikult on tegemist ikka kõige mustema stsenaariumiga. Ma väga loodan, et kõigest olulisest ei pea Sa kunagi loobuma. Aga “Nothing worth having comes easy” (miski, mis on omamist väärt, ei tule lihtsalt), seega, mis muud, kui tööta selle nimel, mis Sulle oluline ja las kõik vähemoluline jääb teisejärguliseks.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s