Esimesed 7 nädalat!

Eile sai mööda 7 nädalat ajast, mil alustasin Fitlapiga. Tänast hommikut alustasin siis sellega, et astusin kaalule ja võtsin mõõdulindi. Nende 7 nädalaga olen kaotanud 36.5 cm ja 5.5 kg oma kehalt. Silmaga vaadates on juba ilusam küll, nii nägu kui ka keha. Seega, kaalult vaatas vastu 71.5, normaalkaaluni veel 1.8 kg minna!

Mõtlesin, et kirjutan üles oma trennikava. Või noh, see ei ole päris kava, aga ülevaade sellest, et mida ma siis ikkagi teen. Vähemalt 4 päeva nädalas käin ma jooksmas. Jooksen 4.6-7.5 km, vastavalt ajalistele võimalustele. Eile jooksin näiteks 6.2 km 44 minutiga. Rohkem polnud aega – laps oli vaja magama panna. 2 päeva, mil ma ei jookse, ma tavaliselt kõnnin ja teen tubast jõutreeningut (lisaraskusteta, sest mul lihtsalt pole neid kodus). Üks päev peaks olema trennivaba päev, aga vahel juhtub, et see siiski saab ühe või teise trenni päevaks. Eile kirjutasin ühele personaaltreenerile, et saada temalt personaalne jõusaali treeningkava ja kaks näidistrenni – seega, lähitulevikus on plaan jõusaalis käima hakata, et lisaraskustega trenni teha. Aprillist, nagu siin varem rääkinud ka olen, plaanin hommikuti hakata jooksmas käima, päeva peale rühmatreening ja jõusaal, nii palju, kui kohalik tervisekeskus seda võimaldab.

9. aprillil saab mul kuu aega täis konkursil BeFit 2017. Teised osalejad paistavad ikka rohkem üritavat kui mina. Ma ei ole midagi ekstra või erilisemat ette võtnud peale selle, mis ma seni olen teinud. Aga ma loodan, et juba esimese kuu möödudes on natuke teistsugune vaatepilt mulle peeglist vastu vaatamas. Ja siis loodan üks kuu veel jõusaalis kindlasti käia, et ehk ikka konkursi lõppedes olen natukene teist nägu võrreldes sellega, mida mu alguse pilt näitas. Aprillis olen ma muide ka nädal aega Itaalias, püha taevas! Ma ei kujuta ette seda, kuidas ma seal seda toitumiskava pean. Ilmselt ei peagi, jälgin lihtsalt, et saia ei sööks 24/7, aga ega mul pole võimalik enda toitu tegema hakata, kuna olen seal tööasjus, siis sööma pean seda, mida toitlustaja pakub. Kui kellelgi on sellise asjaga kogemusi, siis palun nõu! Seitsmeks päevaks ma ei hakka ilmselt kaasa tegema enda karbitäisi (ilmselt ei mahuks need minuga ka lennukisse).

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s