Loobun BeFit2017 konkursil osalemisest!

P-OH_back-button_English

Just, loobun! Vabatahtlikult!

Loomulikult tegutsen parema mina nimel edasi, aga mitte selle konkursi raames. Ütleme nii, et minu nägemus ja põhimõtted erinevad paljuski konkursi korraldaja omadest. Mulle ei sobi see, et pean oma piltidele lisama lisaks #befit2017hers hashtagile veel mitu teist hashtagi, millest mul pole sooja ega külma. Mulle ei sobi, et kõik osalejad unustavad põhilise ja hakkavad järsku endale Instagramis tegema suuremal moel promo, et nende nimi märgitaks Hers ajakirja Insta lehel ühe postitusele alla (reaalselt, kui see kampaania algas, siis mu Instagrami sein oli täis seda jama). Mulle ei sobi, et valitakse populaarsemat blogijat, aga ajakirja FB lehel jagatakse vaid mõne blogija linke, seejuures osade blogijate nimed isegi korduvad samal ajal, kui teisi pole seal üldse kajastatud. Huvitav, kas näiteks minu linke ei jagatud, sest mu blogi asus Fitlapi keskkonnas ja see oleks reklaam neile?! Seda ei saa ma kunagi teada. Küll aga on veel mitmeid blogisid, mida nad pole seal jaganud – kuidas saab nii lugeda ausaks nädala populaarseima blogi valimist?

Ma olen alati arvanud, et elu on liiga lühike selleks, et teha asju, mis Sulle ei meeldi. Seega, ma nüüd konkureerin iseendaga edasi ning jälgin rõõmsalt teiste tegemisi ja elan oma lemmikutele kaasa. 🙂

Mulle meeldib see, et kui tegemist on Sinu otsusega, siis võid Sa oma meelt alati muuta.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: