Eesmärkide uuendus

SIIN POSTITUSES saad lugeda selle kohta, mis auhinnad ma endale preemiaks panin, kui olen teatud näitajad saavutanud. Möödas on 17 päeva ja minu unistused on kasvanud ning muutunud.

Käesolevaga luban endale, et:

 1. Kui saavutan enda mõõtude juures normaalkaalu (69.7)
 2. Kui eesmärgini on jäänud vähem kui 10 kg (ehk kui kaalun 66.9 või vähem)
 3. Kui ma Maijooksu edukalt läbin
  • siis lähen veedan vSpas ühe mõnusa puhkuse
 4. Kui saavutan kaaluks 60kg
  • siis lähen sinna rühmatreeneri koolitusele (mitte siis nüüd, aga siis, kui need kilod ära kaotanud olen, küll neid tuleb veel – koolitusi siis, kilosid ikka ainult läheb) ja saan selle edukalt/elusalt läbitud ka.

Sealt varasematest eesmärkidest ühe – ehk suurus 38 kleit Ridikylist – olen täitnud. Numbrid küll pole päris sellised, aga kuna 38 kleit läheb mulle juba selga, siis ma ei pea seda kõige motiveerivamaks eesmärgiks. Suurus 36 ma ei julge isegi unistada eesmärgiks, sest ma pole seda numbrit enda täiskasvanuelus enda seljas küll näinud.

Täna sai mul kaks kuud toitumis- ja trennisaaga algusest. Minu numbrid on teie ees:

 • Kaal on tänase seisuga 70.8 kg, see tähendab, kadunud on 6.2 kg kahe kuuga.
 • Kõhuümbermõõt on 85 cm, see tähendab kadunud on 12 cm. (ma pole endiselt saanud selgeks, kust seda kõhtu üldse mõõtma peaks..)
 • Rinnaümbermõõt on 89 cm, kadunud on 9 cm. (see on enamasti naistel see kõige kurvem kadumine – lohutan end, et peki arvelt)
 • Õlavars on 28 cm, kadunud on 5 cm.
 • Puusaümbermõõt on 99 cm, kadunud on 8 cm. (see on minu jaoks üks rõõmsamaid numbrivahetusi, kui kolmekohalisest sai kahekohaline :))
 • Reieümbermõõt on 54.5 cm, kadunud on 9.5 cm.

Eelmisel laupäeval tegin endast spas pilti ka. Parempoolne pilt on tehtud 8.03, vasakpoolne 25.03.
IMG_20170330_004708_576

Aga loomulikult on mul veel asju, mida endale soovin “kinkida”. Nagu näiteks Fitbit Aria kaal, Nike jooksuretuusid ja jooksukilejakk (sest juba varsti hakkab praeguse jakiga ebamugav), uued bikiinid jne.  Kui Sul on ideid, millised vahe-eesmärgid peaksin endale seadma nende asjade saamiseks, siis jaga neid minuga! 🙂

 

One thought on “Eesmärkide uuendus

Add yours

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: