Tere, Suvi!

Suvi on meie peres ikka ja alati olnud see aeg, kus pakime kõik kodinad kokku võtame oma lapse (ja nüüd ka koera) kaasa ja lähme ilma avastama. Ei ole midagi uut meie loos ka sel aastal – juba on kõik nädalavahetused plaane täis. See viis mind aga tundeni, mis on segu laiskusest ja raskusest (sõna kõige otsesemas mõttes). Ei jaksa kuskile minna, midagi teha. Tahaks ainult lösutada igal võimalusel. Aga – ma ju tegelikult teadsin, et kolm kuud trenni- ja toitumisluusi (st kava jälgimist ääääääärmiselt minimaalselt) pidi oma palga tooma. Äärmiselt minimaalselt tähendas seda, et tegin kord nädalas midagi või ütlesin mõnest asjast ära, et ise tunneksin, et hästi tehtud. Niisiis. Möödunud nädalavahetus oli järjekordne sõit. Ma ISEGI mängisin DISCGOLFI – kujuta ette, kui palju liigutamist mitmeks tunniks. Imestusväärne, eks! Tegelikult ikka mitte. Üldse mitte. Otsustasin väga enesekindlalt, et nüüd lähen 100% kavasse, tulgu, mis tuleb. Aga ilmselt läheb hoopis rohkem ;), otse kehalt.

Täna alustasin ma siis siit punktist:

Screenshot_20170626-100701

Kõige hullem ju polegi. Oleneb kust nurgast vaadata muidugi. Kolme kuuga olen juurde võtnud õnneks vaid 2.5 kg, aga sentimeetreid on see-eest juurde tulnud lausa 22 cm! Paha hakkab mõelda. Ausalt.

Aga tänane päev oli lausa lill. Eile “kell umbes keskööl” lõpetasin foodprepi. Mu abikaasa otsustas, et tema tahaks 10kg juurde võtta, nii et nüüd me siin siis “võistleme” ja sööme. Näis, kes enne eesmärgini jõuab. Mul on juubel tulemas, mida ma järgmisel suvel suurelt tähistada kavatsen. Oleks uhke, kui selleks päevaks (7.07.2018) oleks mul kaalul ees 60 kg, kui mitte 59. See on see minu kõige kaugem ja ilusam eesmärk.

Täna sõin hommikuks banaanipannkooke kookosjahuga, lõunaks oa-singisalatit, õhtuks riisi hakkliha ja aedviljadega ning hilisõhtuks mustsõstrakama.

Aitäh, Fitlap, et Sa mu uuesti püsti aitasid. Täiskäigul edasi! Minu tegevusi pildikujul saab endiselt jälgida Instagrami kontol.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s