9 x mõõda, 1 x hõiska!

Täna on minu 28. päev, mil ma olen edukalt rajal olnud.

Selles vahemikus on olnud ÜKS päev, mil ma ei jälginud toitumiskava 100%. 4 nädalat tagasi alustasin (taas) kaalunumbriga 73.3 kg. Täna hommikul (tegelikult eile ka) oli kaalul ees number (trummipõrin…) 70!

Lubasin endale juuni lõpus, et kaalun ennast võimalusel iga päev ja mõõdud võtan kord kuus. Täna oli kauaoodatud mõõtmispäev.

20170723_094635

Olen 28 päeva sees üle elanud sõbra juubeli, käimismaratoni, rootsi kruiisi, loomaaiapäeva ja muidugi tööl käimise. Peab tunnistama, et parimal moel motiveerib mind igapäevane kaalumine, kõlagu see nii ajuvabalt kui tahes.

Oli see reede keskööl, kui ma Fitbiti challengis märkasin, et workweek hustles on meil Enxulaga väga vähene sammudevahe. Kutsusin ta siis üles (loe: ajasin õue) ja nii me keskööni tatsusime. Kaotasin talle 400 sammuga. Aga esimest korda ma tundsin, et challenge täidab enda eesmärki sajaprotsendiliselt. Kokku sain reedel 30 000 sammu ja 21 km. See oli üks vinge lõpuspurt!

Olen VÄGA rahul senise tulemusega ja ei plaani enam niipea rajalt kõrvale kalduda. Minu eesmärgini on jäänud TÄPSELT 10 kg. Edasi, seltsimehed 😎

 

One comment

  1. Ma nii loodan, et sul see entusiasm enne -10 kg enam väga ära ei kao (me aitaks hea meelega kohe üles leida, kui kaobki, sa aint küsi abi, eks), sest juba eelmine kord oli just see sinu juures väga muljetavaldav ja inspireeriv. Ikka kohe sajaga asja juures. Edasi, seltsimehed!

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s