Mis Sul viga on?

Kõige muu hulgas olen ma ka üliõpilane. See roll toob mind üle nädala kolmeks päevaks Tartusse, kus mulle väga meeldib. Loomulikult käib minu trennikott ka minuga kaasas. Viimasel ajal aga on inimestel korduv probleem minu trennis käimise ja toitumisega. Näiteks täna hommikul ärkasin kell 6 ja 6.30 olin Myfitnessi ukse taga, et jõusaali minna. Kui tagasi majutuskohta jõudsin, siis kõrvaltoast neiud parasjagu sõid hommikusööki. Üks vaatas mind ja uuris, kas käisin trennis. Jah, käisin küll. Varsti kuulsin teda ütlemas oma toanaabrile, et “ta käis trennis”, mille peale toanaaber vaatas, nagu ma oleks pea ees Kaarsillalt alla hüpanud ja küsis “Sa käid hommikul trennis või!?”

gif-1

Jah, käin küll. Hommikul ja õhtul ja lõunal ka, kui aega saan. Kui Sul on kaks ettevõtet, palgatöö, ülikool ja kodus 3-aastane laps, siis Sa käid trennis, kui Sul moment tekib. Ja mis ajast üldse trenni jaoks on määratud kindlad kellaajad? Veidi veider oli minna jõusaali samal ajal, kui kümned tudengid kõndisid mulle vastu, et peolt koju minna. Üks, mis kindel, ma tunnen end 5 tundi pärast meie kohtumist loengus istudes paremini, kui nemad. Seega, ma käisin hommikul trennis, sest mul on õhtuni loengud pärast mida ma enam trenni ei jõua. Piisav põhjus?

Kuna ma (üldjuhul) järgin Fitlapi kavasid, siis inimestele jääb VÄGA hästi silma see, kui ma vahepeal olen otsustanud MITTE jälgida seda kava. Teate, tegelikult mina olen ka inimene, see tähendab, et kui mul tuleb isu, siis ma söön. Ja alati ei ole see söök maailma tervislikum, jah. Aga ma pole kunagi öelnud, et ma enam KUNAGI ühtki kooki, krõpsu ega coca-colat ei tarbi. No ei ole öelnud! Annan endast parima, et mitte ahvatleda teid sääraste patupiltidega – mitte, et mul oleks häbi, ei! Ma lihtsalt ei taha teiste motivatsiooni alla tõmmata. JA üks kiiks on mul veel, kuna olen Itaalias elanud, siis ma armastan pastat! Kui juhtub, et olen endale valmis teinud suurepärase pastaroa, siis võite kindlad olla, et ma ei kaalu seda ja ei aja gramme taga, vaid söön kuniks isu täis. See on ka põhjus, miks ma pigem harva pastat teen. Seega, kui Sa näed mind kooki söömas, siis pole vaja pilti teha ja meediasse visata suure paanikaga. Lase mul nautida.  Mina ei tule kohvikus Sinu koogitükki kaaluma ja Sulle ütlema, et nii Sa küll kaalu ei hoia/langeta. Lõppude lõpuks lähen mina sellele vastukaaluks HOMMIKUL trenni, eks 😉

Mis ma öelda tahan on see, et

cool-it.gif

Me kõik oleme ennekõike inimesed, oma vajaduste ja isudega.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s