Adjöö M4kefit, tere tulemast Marge!

Mitmed teist kindlasti mõtlevad, et mis küll juhtus. Miks ja kuhu kadus M4kefit ning mida see Marge, kes sisse lendas, õigupoolest plaanib?

Alustagem sellest, et Marge ongi M4kefit, või siis vastupidi. Igatahes, ütleme nii, et kõik, mida M4kefit oli, on Marge ka, aga mitte vastupidi. Ma olen alati arvanud, et Marges on enamat. Viimastel päevadel olen läbi oma erinevate rollide leidnud end kaasa rääkimas sünnipäevakingituste, lasteaedade, ehituse, koduvägivalla ja muudel teemadel ning saanud aru, et tegelikult M4kefit pigem piiras mind kui motiveeris. Kuna ma (enam) ei jaksa kümmet blogi pidada, siis tundus hea idee need liita. Seega, M4kefit ise küll lahkus, aga tema tegemised elavad siin blogis edasi, kogu trenni- ja toitumissaagaga. Julgen sellegipoolest kinnitada, et ka edaspidi ei saa teil siin igav olema, sest uskuge, mul on teile nii mõndagi öelda 🙂 Ütlusi tuleb nii minevikust, olevikust, kui ka tulevikust. Positiivsest kui ka negatiivsest (vingumist ilmselt ei tule, ennast tundes). Loodan, et annate mulle võimaluse, enne kui hüvasti jätate!

Tänasest alates ei saanud mitte ainult minu blogi uue kuue, vaid sama juhtus minu Facebookis ja Instagramis, mis muu hulgas on ka nüüdsest ainult eestikeelne. Kusjuures, minu Instagrami kontol saate ühtlasi kaasa elada minu 100happydays väljakutsele, mille kohta täpsemalt saab lugeda SIIT. Käesolevas blogis ja minu sotsiaalmeediakanalites  on oodata seiklusi ja väljakutseid maalt ja merelt, minu teekonnast läbi kõikide rollide, mida oma elus mängin. Kõikidest muredest, rõõmudest ja armastus(t)est, mida mul on (olnud) au oma elus tunda. Oodata võib, et kaaspeaosalised siin saavad olema minu abikaasa Taavi, tütar Emma ja meie šokolaadilabrador Desiree. Kõrvalosatäitjaid on minu elus aga nõnda palju, et kokku lugeda ma neid ei jõua, aga kindlasti on neil kõigil ka teile midagi õpetada!

20507436_1151667784978617_7993017909818999596_o

“Believe in yourself and all that you are. Know that there is something inside you that is greater than any obstacle.”
Christian D. Larson

Näeme varsti,

M.
mkp

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s